Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Thirbly az új Dredd bíróban

2010.09.03. 21:30 koimbra Szólj hozzá!

Ha minden jól megy 2012-re a mozikban lesz a Dredd bíró (Jude Dredd) új változata, amely teljesen el fog térni a Sylvester Stallone főszereplésével készült filmtől és az alkotók azt ígérik, hogy ez már sokkal jobban hasonlítani fog a képregényhez. A főszerepre Karl Urbant szerződtették le, ő fogja eljátszani a törvény őrét, ám a kemény sci-fi akcióba kell egy hölgy is, ezt a szerepet Olivia Thirbly kapta, aki Anderson bírónőt fogja megformálni. Tehát nem egy megmentendő civilt fog játszani, hanem egy olyasvalakit, aki maga is lesújt a bűnözőkre. Thirbly ismerős lehet a Junoból és a The Wacknessből, jelenleg a The Darkest Hour földönkívüli inváziós film forgatásán vesz részt Moszkvában.

A 45 millió dolláros költségvetésű Dredd bírót a Nyolc tanú rendezője, Pete Travis dirigálhatja, a forgatókönyvet Alex Garland tette le az asztalra.

Címkék: miújság dredd bíró képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342269900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása