Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arterton lesz a főszereplője egy Nolan által írt thrillernek

2010.09.06. 16:00 koimbra 2 komment

Gemma Arterton a Sunday Times-nak adott interjúban mondta el, hogy leszerződött a The Keys to the Street thrillerre. A forgatókönyvet Christopher Nolan vetette papírra, ám ez sem mostanában volt. A Following (az első filmje) után írta meg a szkriptet, ami  a Fox Searchlighthoz került, akkor még úgy volt, hogy maga Nolan rendezi a produkciót.

A sztoriban adott egy csontvelődonor, Mary, aki viszonyt kezd azzal a fickóval, akinek az életét megmentette. Később kiderül, hogy az illető talán mégsem az, akinek mondja magát. (A forgatókönyvről van egy spoileres írás a ScriptShadow oldalán).

Arterton  azt is elárulta, hogy játszani fog az In With The Outlaws angol westernben is. De ami a legérdekesebb, hogy a színésznő esélyes az Alien következő részének a főszerepére, ugyanis Ridley Scottnak eléggé bejött Arterton egyik idei filmje, az Alice Creed és szeretné rávenni őt, hogy találkozzon a savas vérű rémmel.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362275353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.06. 16:11:32

Csak legyen jó a rendező és okés lesz a film. Ha már Nolan írta a forgatókönyvet ott gond nem lehet.

madárijesztő 2010.09.07. 10:33:00

Nem lesz Weaver az Alienben? De akkor teljesen felesleges, hogy egy nőt tegyenek meg főszereplőnek. Arterton egyébként sem bizonyított. A titánok harcában felesleges volt, a Bond filmben még talán elment, a Perzsia hercege meg rossz volt, ugyan nem miatta. Az Alien filmben inkább egy férfi legyen a főhős, de ha nőt akarnak, akkor ne Artertont.
süti beállítások módosítása