Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Emily Blunt lesz a Vasember 3 főgonosza?

2010.09.06. 13:01 koimbra 19 komment

A Marvel eddig két produkcióba is próbálta megnyerni Emily Blunt színésznőt, ám nem sikerült. Először a Vasember 2-ben játszhatta volna a Fekete Özvegyet, ám a Gulliver film forgatása miatt nem ért rá, így nemet kellett mondania a felkérésre. Majd az Amerika Kapitányban alakíthatta volna Peggy Cartert, de végül itt is más kapta a szerepet. A Marvel nem adja fel, továbbra is nagyon szeretnék, ha Blunt leszerződne egyik alkotásukra, a The Daily Mail úgy tudja, hogy jelenleg a harmadik Vasemberben lenne látható a hölgy, feltéve, ha nem jön közbe semmi. A stúdió szándékai szerint Blunt egy gonosz figurát formálna meg, azt nem tudják, hogy kit játszana. Egyelőre még az sem ismeretes, hogy a filmhez mikor látnak hozzá, hiszen először a Bosszú Angyalait készítik el, csak utána jön majd valamikor a Vasember 3 (2014 előtt biztosan nem lesz semmi belőle). Mellesleg Jon Favreau korábban elmondta, hogy most már lehetséges, hogy Mandarinnal fog megküzdeni a főhős (aki viszont nem nő).

Ezen kívül kiderült, hogy Gwyneth Paltrownak nincs ínyére, hogy a Vasember 2-ben Scarlett Johansson több figyelmet kapott, mint ő és az sem tetszik neki, hogy a Bosszú Angyalaiban nem lesz jelen.

Címkék: vasember miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr452274952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2010.09.06. 13:10:47

Madame Hydra simán lehet, és úgy az ázsiai szálat is be lehet hozni, mert a csaj mindig nindzsákkal meg szamurájokkal haverkodik.

Dejdő 2010.09.06. 13:46:17

Pepper Potts kb. 1 mondatra férne bele A Bosszú angyalaiba mert annyian lesznek benne hogy hanyagolni kell az ilyen amúgy is "felesleges" embereket !

Mese92 2010.09.06. 13:53:24

Dehogy kapott több figyelmet a Fekete Özvegy mint Pepper. Nem csak hogy jobb, de több szövege is volt, az meg hogy a bombanő Scarlettet jobb nézni meg egészen más ügy.

Globetrotter2014 2010.09.06. 13:55:28

Aha, suzóval a közel simerelten maca nem ért rá a nyár leanygobb kasszasikerére, de szerencsére ott volt tartalékba' Scarlett Johansson. Nem árt a sorok között olvasni, javaslom a poszolónak kicsit nagyob fenntartásokkal kezelje az ilyen alibi reklám-híreket...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.06. 14:01:51

@ZF2: Van olyan, hogy szerződés. Ha leszerződsz egy filmre, akkor hiába van jobb ajánlatod, azt meg kell csinálnod. Blunt is szépen megcsinálta a filmet, a Vasemberről lemaradt.

Shyllard 2010.09.06. 15:46:50

Tegyék bele, Scarlett jó volt Fekete Özvegynek, de sztem Blunt sem marad el tőle sokkal a szépségével.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.09.06. 16:17:28

@Dejdő: Pepper Potts amúgy is felesleges?
Izé... ismerkedjünk már kicsit a Vasember történetvonallal, mielőtt hülye kijelentéseket teszünk. Nahát.
A Bosszú angyalaiban persze ettől függetlenül nem kellene neki ott lennie. Elég lesz majd a Vasember 3-ban. De hogy felesleges lenne....ej-ej.

Alex Mahone 2010.09.06. 16:18:35

@Shyllard: ha arcra nem is, mellméretben egészen biztosan elmaradt :)

@ZF2: szerintem lehet, az is közrejátszhatott, ha olvasta a forgatókönyvet...

Mese92 2010.09.06. 16:33:07

Szerintem Scarlett szebb, mint Emily Blunt, csajok, szerintetek?

Globetrotter2014 2010.09.06. 16:35:05

@koimbra: szereintem ez inkább olyan dolog volt, hogy a menedzsere megpróbálja náhány ilyen cikk segíytségével betolni védencét abba a ligába, ahol még sosem volt. Lehet vitatkozni a szépségén (nekem arcra nem jön be, amivel szerintem a jóbőr szerepektől könnyen elvághatja magát), de azért názzünkk kicsit körül hogy miben játszott SJ, és miben játszott ez a liba. Egyszerűen nem egy liga. Ha egy komoly akciófilmet csinál valaki akkor azért elég jó irányadó a minsőgre, hogy milyen komoly szinészek játszanak benne. Mégha SJ szerepe nem is kulcsfontosságú, ha ki tudják fizetni SJ-t, valszeg maradt pénz akcióra és marketingre is.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.06. 16:54:02

@ZF2: Még egyszer mondom, hogy csak azért nem kapta meg a szerepet, mert nem ért rá. Hiába nem tetszik, ez van.
Scarlett Johansson pedig nem tartozik abba a ligába, aki nagyköltségvetésű filmekben játszik. De azért volt egy-kettő: A sziget is megbukott, a Spirit képregényfilm meg borzalom volt.
Ha pedig a komoly filmeket nézzük, azért Bluntnak is voltak jó szerepei: Tiszta napfény,Az ördög Pradát visel, Az ifjú Viktória királynő.
És szerintem Blunt jobb választás lett volna a Fekete Özvegy szerepére, persze Johansson is megállta a helyét.

Globetrotter2014 2010.09.06. 17:21:03

@koimbra: ehem, horsewhisperer, lost in translation. Azért valljuk, a Sziget nem a film miatt bukott bele, Baynek jobb filmje még nem nagyon volt... Aztán a Tökéletes trükk (prestige), komoly szerepozstás igen rendes IMDB pontszám (BTW, mennyire látjátok át az új IMDB-t szerintem konfúz). Ezek között több olyan film volt ami komoly kampánnyal bírt amit részben rá építettek. Aki látta végül a Szigetet és a Tök trükköt, az szerintem nem csalódott (IMDB 6,9 ill 8,4!), de valahogy nem merték eléggé reklámozni, hogy ezúttal némi történet is lesz meg színészek, ami Bayre amúgy kevésbé jellemző :). Én erről a nőről itt konkréten nem is hallottam, a DwP finoman szólva kizárja a nézők egy ejelentős részét (ok, a horse whisperernél is kellett hzzá idő mir megnéztem). Az Adjustment Bureau érdekesnek ígérkezik, de kiemelkedő filmet tőle nem láttam nála z imdb-n. Affélre felkapasztakodó sztár(oscska), szorri, nem látok benne többet.

Dejdő 2010.09.06. 17:38:15

Hol írtam Én azt hogy a Vasemberben felesleges lenne? Úgy értettem a "feleslegeset" hogy az egyéni szuperhős filmek mint a Vasember és a többi amikből a címszereplőt vagy főszereplőt emelik ki, azokból nem kell belerakni a Bosszú angyalaiba az összes mellékszereplőt,így Pepper Pottsot hanyagolhatját! Persze a Fekete özvegy vagy Nick Fury kell bele a történet vezetés szempontjából! De Pepper NEM!

Shyllard 2010.09.06. 17:57:10

@ZF2: Attól mert te nem ismered, ő sem ismeretlen :)

Globetrotter2014 2010.09.06. 18:07:27

@Shyllard: lehet de az ilyen szuperhős filmek nem arra épülnek hogy egy szűk műértő réteg isemri a szinészeket. Nem garancia, de jó indikátora az akciófilmeknek. Scarlett Johansson özismert ezen kár vitázni. E.B. nem igazán ugrik be a széles közönségnek. EZ persze gyorsan változhat, de ha valaki azt írja, hogy egy producer akkor akasztja le az egyik legjobban fizetett nő szinészt egy nem is maradéktalanul főszerepre, amikor a komoly projektben akig szereplő fruska nemet mondott, ez szerintem nettő hülyeség. Akár szereti az ember E.B.-ot akár nem.

A nép fia 2010.09.06. 18:20:14

Nem vagytok normálisak! NŐK KELLENEK!!!

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.09.06. 18:48:37

@Dejdő: Minthogy a Bosszú angyalaiban Nick Fury, valamint a Fekete Özvegy is kvázi főszereplőnek tekinthető, így ez elég érdekes gondolatmenet volt. (ja, egy kérés, minden bántás nélkül, komolyan: megoldható, hogy ne minden mondatot felkiáltójellel fejezz be? piszkosul szúrja a szemem, bocs. No offense:) )

A Pepper-ről mondott első hozzászólásod így már érthető, de ott elég félreérthető volt.

A mellékszereplők átemeléséről a Bosszú Angyalaiba meg egyetértünk. (Még akkor is, ha az ominózus szereplőt/színésznőt bármikor szívesen kísérném ki a hűtőmig éjjel jeges ásványvízért.:) Khm.)

Spawn85 2010.09.07. 10:14:31

@koimbra: A Sziget szerintem egy méltatlanul alulértékelt film. Szerintem igazából azért volt bukás, mert Bay (tőle szokatlanul) elég komoly társadalomkritikát és mondanivalót tett bele. És hát tőle nem ezt várják... :)

A Sprit viszont tényleg nem volt jó.

Szerintem azon agyalni, hogy ki lett volna jobb Fekete Özvegy már tökmindegy. Scarlett Johansson kapta a szerepet, és jól is csinálta.

b0lha 2010.09.08. 01:07:55

blunt sztem irgalmatlanul szep, nekem 1 fokkal jobban bejon, mint sj, de igazabol nem is ertem mit vitatkoztok ezen, ket elegge szep norol beszelunk, tokfelesleges eroskodni, h meik a szebb, ugyis csak a szubjektiv velemeny utkozne 1 masik szubjektiv velemennyel...
süti beállítások módosítása