Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Clint Eastwood lehetett volna Superman és James Bond

2010.09.08. 10:55 koimbra 4 komment

A Hollywood Reporter interjút készített a legendás Clint Eastwooddal, aki elárulta, hogy anno felajánlották számára a Superman főszerepét, sőt, ha akarta volna, akkor James Bondot is eljátszhatta volna.

"Emlékszem, hogy sok sok évvel ezelőtt a Warner elnöke, Frank Wells odajött hozzám a Superman film kapcsán. Szóval benne lehettem volna. Ekkoriban kezdtek gondolkodni azon, hogy mozifilmet csinálnak belőle. Hát úgy nézek én ki, mint Superman? Na? Na? Ez egyáltalán nem volt nekem való." - mondta Eastwood, majd folytatta "Szép kis pénzt ajánlottak fel azért, hogy eljátsszam James Bondot. Ez azután volt, hogy Sean Connery lelépett. Az ügynököm bemutatott Broccoliéknak, akik a Bond franchise producerei voltak, majd odajött hozzám és azt mondta 'Nagyon szeretnék, ha leszerződnél. ' Nos, úgy gondoltam, hogy ez inkább másra tartozik. Ez inkább Sean ügye. Nem éreztem helyesnek, hogy igent mondjak a felkérésre."

Az interjú során kiderült, hogy Eastwood egy képregényfilmben igazán benne lett volna. Nagy kedvence a Torpedó (Sub-Mariner) volt, aki az óceán mélyén élt, szupererje volt és repülni is tud. Sokszor küzdött meg más hősökkel (pl. Pókember) és bűnözőkkel (pl. Rémes Négyes). Eastwoodnak megvolt az összes képregény, mikor még gyerek volt. A Marvel a filmet betervezte, de Eastwood már kicsit öreg a főszerepre, ám ez nem zárja ki, hogy benne legyen a produkcióban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr432279851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.09.08. 11:37:05

Az szép lett volna. Bár nekem van egy hasonló filmes álmom. Clint Eastwood, a Dark Knight Returns-ben (a képregényadaptációban) Tarantino rendezésében :D

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2010.09.08. 17:17:28

@0gre: huh, ebbe most belegondoltam és tényleg működhetne

gabeszka79 2010.09.08. 20:44:22

@0gre: A poén az, hogy a 90-es évek végén vot ilyen pletyka, hogy megfilmesítik a Dark Knight Returns-t Eastwood-dal a főszerepben. Nagy kár, hogy nem lett belőle semmi.

a8zoli 2010.09.08. 22:32:31

eastwoodnak ez már a sokadik mondása volt már a zöldfülű folyatás ujjabb dirty harry stb. én sokat nem adok erre valóságot. sokkal valószínűbb mikor cage-nek volt superman costume screen test-es képe is nem csak egy mondása.:D
9gag.com/photo/12402_540.jpg
süti beállítások módosítása