Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

January Jones, mint Emma Frost

2010.09.08. 22:02 koimbra 6 komment

A héten láttak hozzá az X-Men: First Class forgatásához, a rendezői teendőket Matthew Vaughn, a Kick-Ass direktora látja el. A film nem az X-Men negyedik része, hanem egy előzményfilm, amely még akkor játszik, mikor még Magneto és Xavier prof jó barátok voltak, bár elvileg a játékidő alatt lesz köztük némi összezörrenés. Az alkotásban látható lesz Emma Frost is, akit January Jones formál meg, a forgatáson készült róla egy kép és ezt kitették a netre. A képregényrajongóknak bizonyára feltűnik, hogy mintha a hölgy kissé túl lenne öltözve, azért a figura rajzolt formáját ennél sokkal lengébb cuccban szokták ábrázolni.

Címkék: képben x men képregényből film x men first class

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22281452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2010.09.09. 00:35:52

Hát, a '60-as évekbe nem illene azért, ha nagyon neki lenne vetkőzve. Persze Ms. Jones remélhetőleg ettől azért lesz kevesebb ruhában is.
Az io9-en az egyik kommentelő felvet egy érdekes kérdést, amire én is kíváncsi leszek. Vagyis, hogy ki fogják-e magyarázni, és ha igen, akkor hogyan, hogy Frost a Wolverine-ben valamikor a '80-as évek környékén egy kamaszlány, itt meg a '60-as években már egy felnőtt nő.

BuB 2010.09.09. 07:16:40

Hát ez elég deszka... szval nem csak a ruha az ami nem igazán stimmel:D
De arcra helyesnek tűnik, majd látjuk később jobb képeken.

Wolvie: egy kommentben, azt hiszem a producer mondott egy olyat, hogy ők sose mondták, hogy az a csaj, az az Emma Frost lenne, akit ismernek.
Meg ha jól emlékszem, a teljes neve nem is hangzott el, csak az, hogy Emma.
De amúgy már olyat is lehetett hallani, hogy ez az egész reboot lesz és nem előzményfilm... és vannak ilyen jelek.
Pl: Prof az X1-ben azt mondta, hogy Jean, Küki, meg Vihar volt az első tanítványa, erre, már egy csomó muti benne lesz, akik elvben viselik az X göncöt (jó mondjuk bízok Singerben, hogy vmi ésszerű magyarázatot csinálnak), a másik, meg, hogy elvben a Profnak lesz haja, és járni fog, de azt mondták kiderül miért bénul meg, na viszont akkor meg Patricket csak visszakell hívni cameora a végére, mivel az X3 elején láttuk, hogy kopasz volt, "öreg" is volt már, és még járt.

Tipca 2010.09.09. 09:36:22

Lehet, hogy az Északi-sarkon játszódik a jelenet, azért van ennyire túlöltözve. :D

Annak az első tanítványos megjegyzésnek már az X3-ban is ellent mondtak, mikor bekerült a képbe Bestia, szóval én annyira nem izgulok amiatt, hogy ez felforgatja a filmes univerzumot. Csak abban reménykedem, hogy szórakoztató film lesz, és kész.

BuB 2010.09.09. 11:35:57

Miért? Attól, hogy Bestia ott volt, érkezhetett később a suliba, Kükiék után.

Amúgy inkább a Wolvie volt az, ami már "sz@rt" az eddig megismert filmes eredetére.

A nép fia 2010.09.09. 16:58:13

@BuB: Igazad van, a Wolverine-ben kevertek meg pár dolgot. Vagyis... inkább úgy mondanám, hogy az még éppen belefér, de akkor a First Class-ba miért raknak olyan karaktereket, amik a Wolv-ban is benne voltak - holott az némileg (15-20) évvel a FC után és 15 évvel az első X-MEN közt játszódik?

Llew 2010.09.09. 20:00:46

@Tipca: Bestia jöhetett Jeanék után egy hónappal is :D

Egyébként Bestia elvileg szerepelt volna tán már az első filmben is csak valamiért kimaradt. Hank McCoy pedig tv szereplőként, még emberi külsővel feltűnik az X2-ben, de gondolom ezt mindenki tudja.
süti beállítások módosítása