Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.09.09. 15:31 koimbra 2 komment

Szép választék, 6 filmet is bemutatnak, ebből ötöt ma, holnap pedig a Resident Evil érkezik. A zombikon kívül Luc Besson is jelentkezik egy képregény-kalandfilmmel, Drew Barrymore romantikázik, de lesz itt dráma is és egy 3D-s dokumentumfilmet is műsorra tűztek.

Adéle és a múmiák rejtélye (Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec): Luc Besson ismét a kamera mögött. A cselekményt 1912-be helyezte, a főhősnő egy oknyomozó újságíró, aki Egyiptomba téved, ahol múmiákkal kell megküzdenie. Párizsban eközban egy repülő dino kel életre. Louise Bourgoin játssza a főszerepet.

A Kaptár: Túlvilág (Resident Evil: Afterlife): Paul W. S. Anderson az első rész rendezője vette a kezébe a gyeplőt és maga dirigálta le a negyedik felvonást. Felesége, Milla Jovovich ismét eljátszotta a zombiirtó Alice-t, aki ezúttal Los Angelesbe téved, ahol temérdek élőholttat kell legyűrnie. Segítségére van Wenworth Miller és Ali Larter is. A horrort holnap mutatják be.

Hétmérföldes szerelem (Going to Distance): Drew Barrymore és Justin Long jönnek össze ebben a romantikus vígjátékban. A páros nem tervezi úgy, hogy hosszútávú lesz kapcsolatuk, ám némi idő elteltével egyikük sem akar szakítani. Csakhogy a nőt munkája egy másik városba szólítja és a távolság nem tesz jót kapcsolatuknak.

Mamut (Mammoth): Svéd-német-dán dráma a Lukas Moodyssontól ,a  Lilja 4-ever rendezőjétől. A főbb szerepekben Michelle Williams, Gael García Bernal, Thomas McCarthy látható. A történet egy házaspárról szól, akiket a munkájuk teljesen leköti, lányuk pedig egy thaiföldi dadával tölti ideje nagy részét.

Szelíd teremtés - A Frankenstein-terv: Mundruczó Kornél rendezése. A történetben egy rendező új filmjének a forgatására készül, a szereplőválogatáson feltűnik egy intézetből elszökött srác is jelentkezik. A direktor hamarosan rájön, hogy ő nem más, mint az ő fia.

Bogárszemmel 3D (Bugs!):40 perces angol dokumentumfilm. A rovarok világát mutatja be a 3D-s alkotás.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr482282972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.09.10. 06:10:02

Úgy emlékeztem a kaptár lesz IMAX-ben is! Most csak nálunk nem adják vagy kint se és én emlékszem rosszul??

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.10. 10:12:57

Májusban még úgy volt, hogy lesz IMAX vetítés is, most pedig már nem. Kint azonban adják így is, ha jól tudom.
süti beállítások módosítása