Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reeves a Generation Um... drámában

2010.09.09. 21:04 koimbra Szólj hozzá!

Keanu Reeves játssza a főszerepet a Generation Um... címre hallgató független drámának, mellette Bojana Nocakovic (Mel Gibson lányát alakította A sötétség határán thrillerben) és Adelaide Clemens (A Mad Max 4-ben is benne lesz) erősítik a produkciót, amely Mark L. Mann rendezésében készül, a forgatáshoz épp' ma láttak hozzá.

A történetben a Reeves által játszott főszereplőt és annak két ismerősét követhetjük nyomon, akiknek életét a szex, drogok, a züllés határozzák meg, amelyek már rutinná váltak mindennapjaikban.

A dráma egyik producere Nicolas Chartier, aki A bombák földjén film elkészítésében is hasonló minőségben vett részt, bár a stáb azt állítja, hogy nem jelent meg valami sokszor a forgatáson. Mindenesetre a producer legutóbb azzal kerül a figyelem központjába, hogy A bombák földjént letöltőket beperelte.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr492283179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása