Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

J.J. Abrams és Jonathan Nolan közös sorozata

2010.09.10. 12:32 koimbra 2 komment

J.J. Abrams, a Lost és az Alias sorozatok atyja és Christopher Nolan öccse, Jonathan közösen törik a fejüket egy tévésorozaton. Abrams jelenleg azon van, hogy megpróbálja eladni a tervet valamelyik csatornának. Az egyelőre nem ismert, hogy mi lesz a történet, illetve mi lenne a központi szál, csak annyit tudni, hogy egy krimi-thriller szériát fognak készíteni.

Abrams eléggé elfoglalt, ugyanis jelenleg az Undercovers sorozat első részét forgatja, majd a többi részre producerként felügyel és hamarosan hozzálát a Super 8 filmhez. Ráadásul a Mission Impossible következő felvonásának a munkálatain is részt vesz producerként, a Star Trek folytatásához is hónapokon belül nekikezdenek és még ott van a betervezett Alcatraz sorozat is a rengeteg betervezett meló között. Nolan a harmadik Batman film forgatókönyvét csinosítgatja és a Superman projekten is részt vesz.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712286091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.09.12. 04:59:12

Ebből még akár jó dolog is elsülhet. Bár a Lostban már nekem gagyi volt hogy túlfordulatozták az egészet és kb. más nem is volt benne. Még akasztott ember is volt!

Shyllard 2010.09.12. 08:46:39

@Brekicc: Talán Nolan kicsit vissza fogja fogni Abrams-ot, mert nekem is nagy baj volt, h a Lost végén már egyszerűen azt sem lehetett tudni, h ki mit akar a részenkénti pálfordulás miatt....
süti beállítások módosítása