Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Monahan írja az Obliviont

2010.09.11. 16:08 koimbra 2 komment

A Disney az Oscar-díjas William Monahant szerződtette le, hogy írja meg az Oblivion sci-fi forgatókönyvét. Monahan többek között A tégla (The Departed), A hazugságok hálója (Body of Lies) és A sötétség határán (Edge of Darkness) szkriptjét vetette papírra, eddig még egyetlen sci-fi alkotást sem írt, ez lesz számára az első alkalom.  A produkciót Joseph Kosinski fogja rendezni, producerként pedig David Fincher  egyengetni a film útját, legalábbis eddig így áll a helyzet.

Az Oblivion a posztapokaliptikus Földön játszódik, az emberek nagy része már a felhők fölött él, a guberálók pedig engedély nélkül gyűjtögetnek lenn a felszínen. Egy katonát a Földre küldenek járőrözni és rábukkant egy lezuhant űrhajóra, amiben egy szépséges hölgy utazott. Ezután együtt keverednek különféle kalandokba, amely teljesen megváltoztatja a férfi világnézetét.

Címkék: oblivion miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr452288773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.09.11. 20:11:19

Egy jó csaj és űrhajók. :P Minden férfi álma! XD (Azért egy jó házimozi sem árt.:P )

damoqles 2010.09.12. 08:27:52

Azért hozzá illene tenni, hogy képregényadaptáció lesz. Radical-féle képregény/graphic novel, azaz gyönyörűen festett, a filmeseknek már nem kell látványtervekkel foglalkozniuk.
süti beállítások módosítása