Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mulligan a My Fair Lady remake-ről

2010.09.12. 16:42 koimbra 1 komment

Úgy egy évvel ezelőtt Duncan Kenworthy produce azt mondta, hogy Keira Knightley lesz a főszereplője a My Fair Lady feldolgozásának és a Büszkeség és balítélet (Pride and Prejudice) rendezője, Joe Wright fogja dirigálni a produkciót. Aztán kiderült, hogy Knightley kilépett, helyére Carey Mulligan érkezett. A Torontói Filmfesztiválon a Worstpreviewsnak sikerült néhány szót váltania a színésznővel a My Fair Ladyvel kapcsolatban.

„Idén biztosan nem látunk hozzá. Beszéltünk már róla és szeretnék is benne lenni, ha lesz belőle valami, de egyelőre még nem kezdődik a forgatás. Olvastam a forgatókönyvet, ami lenyűgöző. Emma Thompson írta, aki újra elmeséli a történetet, csakhogy ezúttal másképpen és nem próbálja meg lemásolni az eredetit és nem is próbál elvenni belőle semmit. Egyszerűen csak egy új környezetbe helyezi a sztorit, - mondta Mulligan, hozzátette, hogy nem Wright fogja rendezni, hanem John Madden. A színésznő az énektudásáról azt mondta, hogy „Meg tudom találni a megfelelő hangszínt, de az még nem túl csodás.”

Címkék: remake miújság my fair lady

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982290904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.09.12. 19:44:33

Ez egy olyan régi klasszikus amit sosem szabadna megengedni hogy remeke legyen belőle! Sok más egyéb filmmel együtt, de az Álomgyár sajnos csak pénzt akar,és nem veszi észre hogy így lerombolja méltóságát!
süti beállítások módosítása