Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Friedkin újabb thrillerre

2010.09.13. 11:59 koimbra Szólj hozzá!

William Friedkin egykor olyan filmeket tett le az asztalra, mint Az ördögűző (The Exorcist) vagy a Francia kapcsolat (French Connection), az utóbbi időben azonban már nem törekszik arra, hogy minőségi munkát adjon ki kezei közül, Bug és a Veszett vad (The Hunted) thrillerrek gyengére sikeredtek. Az egykor szebb napokat látott rendező jelenleg a Killer Joe fekete komédiának az elkészítésében érdekelt, a főszerepet a testét előszeretettel mutogató Matthew McConaughey fogja játszani és Emile Hirsch is leszerződött a thrillerbe.

Hirsch a filmben húgával kitervelik, hogy megölik anyjukat, így szert tesznek a rá kötött életbiztosítási összegre. Felbérlik hát Killer Joe Coopert (McConaughey) a feladatra, aki egyszemélyben zsaru és gyilkos.  A forgatókönyvet a Tony-és Pulitzer-díjas Tracy Letts vetette papírra, a forgatás  November 8-án indul, bemutató jövőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842292525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása