Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik Elmore Leonard regényét, a Freaky Deaky-t

2010.09.13. 20:01 koimbra Szólj hozzá!

Elmore Leonard regényeiből számos film készült, de az író maga is részt vett néhány projekt elkészülésében. A művei alapján készült többek között a Szóljatok a köpcösnek (Get Shorty), a Jackie Brown és a Mint a kámfor (Out of Sight) is, de a Justified sorozat is az ő novellájából született.

A Freaky Deaky regény megfilmesítését már bejelentették egy ideje, azonban csak most kezd körvönalazódni a produkció, William H. Macy lesz az egyik szereplő. . A krimi thrillert Walter Matthau fia, Charles fogja rendezni, aki 2011 elején láthat hozzá a forgatáshoz. Charles Matthau 1988-ban állt be először a kamera mögé, azóta csupán 5 filmet dirigált le, a Baby O musicalen most végzi az utómunkálatokat, abban Eric Roberts és Theresa Russell lesz látható.

A film központi szereplői egy férfi és egy nő, akik régebben romantikus viszonyt folytattak és nagy szakértelemre tettek szert a bombakészítés terén. Azonban az évek során különváltak, a börtön is közbeszólt, ám most újra összejönnek, hogy milliókat lopjanak. Ám a hatóság és a bombaszakértő osztag figyelmét is magukra vonják.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392293756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása