Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fusco írja a Day of War forgatókönyvét

2010.09.14. 11:12 koimbra Szólj hozzá!

John Fusco, a Hidalgo forgatókönyvíróját kérte fel a GiantKiller Pictures, hogy szállítson le számukra egy szkriptet a Day of War könyv alapján. A regényt Cliff Graham háborús veterán tette le az asztalra, ami csak az első rész volt a biblikus sztorit elregélő Lion of War sorozatban.

A rendezői teendőket David L. Cunninghamre bízták, aki három éve az Ébredő sötétség (The Seeker: The Dark Is Rising) fantasy filmmel jelentkezett és a produkciót egy franchise nyitó darabjának szánták, ám az alkotás csúfosan megbukott. Talán Cunningham ezúttal minőségi munkát fog készíteni, amivel sikert arat. A 3D-s tervezet mögé Grant Curtis, a Pókember producere állt be.

Graham könyveiben Dávid korai életét és kalandjait meséli el, a történet még azelőtt játszódik, mielőtt még Izrael királyává vált volna.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr882295107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása