Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Fast Five (Halálos iramban 5) története

2010.09.15. 14:24 koimbra 4 komment

A Halálos iramban franchise, no meg a gyors és klassz verdák rajongói bizonyára kitörő örömmel vették tudomásul, hogy Paul Walker és Vin Diesel  ismét visszaül a kormány mögé és aszfaltszaggató sebességre kapcsolnak. A negyedik felvonás lett a széria legtöbbet termelő darabja, ezért az alkotók nem bízták a véletlenre és újabb neveket hoztak vissza a Fast Five címre hallgató folytatásba. Tyrese Gibson, Ludacris, Gal Gadot, de még Jordana Brewster is látható lesz a filmben, annak ellenére, hogy korábban azt mondták, hogy Brewster nem lesz jelen. Dwayne Johnson egy fejvadászt formál meg, aki nem fog kétségbe esni, hogy jóval a megengedett sebességhatár felett kell üldöznie a főhősöket.

Nézzük a hivatalos tartalmat: Mióta Brian és Mia (Walker és Brewster) kiszabadította Domot (Diesel) a sittről áttörtek pár határon, hogy eltűnjenek a törvény éber őrei elől. Rio de Janieroban húzzák meg magukat és szabadságuk reményében elvállalnak egy utolsó melót. Összeszedik a legjobb versenyzőkből álló elit csapatukat és tudják, hogy csak egyetlen esélyük van, hogy kijátsszák azt az erkölcstelen üzletembert, aki a halálukat kívánja. De nem csak ő az egyetlen, aki a nyomukban lohol.

Luke Hobbs (Johnson) kitartó szövetségi ügynök, akit nem lehet levakarni, mindig becserkészi a célpontját. Új megbízatása szerint Dom és Brian után küldik őt és csapatát, minden igyekezetükkel azon vannak, hogy elvégezzék a feladatukat. Ám Hobbs Brazíliába érve rádöbben, hogy a jó és a rossz fiúkat nem lehet csak úgy egyszerűen megkülönböztetni egymástól. Tudja, hogy csak az ösztöneire hagyatkozva kaphatja el célpontjait, mielőtt valaki más vadássza le őket.

 Előzetesre még várni kell, a bemutató is odébb van, 2011 júnusában tehetjük be ötösbe, hogy időben odérjünk a mozikba a vetítésre.

 

 

Címkék: miújság halálos iramban fast five

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222298069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2010.09.15. 15:47:33

Hehe. Megint egy utolsó meló:)

a8zoli 2010.09.15. 17:49:24

rem euróbb verdák lesznek főképp oooo
amúgy minden ami négy keréken gurul film jöhet.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.15. 18:05:30

@gisss: Az utolsó melót mindig elő lehet venni. Még akkor is ha az utolsó utáni utolsó:) Itt a lényeg úgyis az, hogy milyen autósversenyzések és üldözések lesznek.
Hmm, Johnson és Diesel vajon bunyózik egyet a film alatt?:)

Dejdő 2010.09.15. 19:37:57

Ha bunyóznának,a készítők tuti a Dieselt hoznák ki győztesnek,ami tök gáz lenne,mivel látszik hogy The Rock szinte mindenkit simán összetörne! És jobb színész is! Rühellem Dieselt,nekem sosem miatta volt várós ez a sorozat....de ezzel sajna elég egyedül vagyok!
süti beállítások módosítása