Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kevin James harcművészkedik

2010.09.15. 21:32 koimbra 1 komment

A Sony úgy érzi, hogy Kevin James bebizonyította, hogy rá lehet bízni egy a főszerepet, főleg A pláza ásza (Paul Blart: Mall Cop) hatalmas sikere után, illetve a Nagyfiúk (Grown Ups) is szépen hozott a mozikban. A testes színészt szerződtették le az egyelőre cím nélküli harcművész vígjátékba, ennek forgatókönyvet Allan Loeb, a Tőzsdecápák folytatásának (Wall Street: Money Never Sleeps) az írója készítette.

James egy gimis tanárt játszik, aki fizikát oktat, ám a suli pénzforrása elapad. A férfi azonban mindent meg akar tenni azért, hogy megmentse kollégái állását és a diákok által kedvelt zenei programok is veszélybe kerülnek. Ezért hát éjjelente MMA (mixed martial arts) harcosként ténykedik, hogy így szedje össze a szükséges összeget és hamarosan az UFC-ben találja magát. Rendező még nincs, a stúdió azt szeretné, ha a forgatás még a jövő év elején kezdetét venné.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412299069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.09.16. 03:32:40

nemá hogy a mall cop sikeres volt ... engem le kell fogni hogy megnézzem még 1x-er....:D a nagyfiúkat nem láttam még.
a king of queens-t imádtam mind a 9 szezont de filmekben vhogy nem láttam tőle semmi jót se a hitch-ben se a grilled nem volt vmi nagy a raymond gyerekkel.
süti beállítások módosítása