Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Danny Trejo ismét motorra pattan, előle Erin Cummings menekül

2010.09.16. 16:04 koimbra Szólj hozzá!

Danny Trejo a Machete géppuskával felszerelt motorja után ismét hasonló eszközre pattan, csak ezúttal saját magán kívül nem lesz rajta egyéb halálos fegyver. A barázdált arcú fenegyerek egy motoros banda vezérét fogja játszani, mellette pedig a Erin Cummings fog domborítani az alkotásban. A hölgy a Spartacus sorozatban mutatott meg mindent, de látható volt a Dollhouse, a Mad Men sorozatokban illetve a Bitch Slap grindhouse produkcióban.

A Tarantula thrillerben Cummings úgy dönt, hogy további életét nem akarja azzal a motoros csapattal folytatni, akikkel eddig volt, ám azok nem engedik csak úgy könnyen útjára. Végül sikerül megszöknie, ám a banda vezére (Trejo) felbőszülve keresi-kutatja hol húzhatta meg magát, a legfőbb problémája ugyanis, hogy a nő megölte bátyját.

A Xéna és a Hercules sorozatokat rendező Oley Sassone fogja levezényelni a thrillert, a forgatókönyvet John Kersey írta, aki korábban a Providence és a Helyszínelők sorozatokhoz írt szkripteket. Nagyon úgy tűnik, hogy ez az alacsony költségvetésű produkció a kisképernyőn fog leginkább hódítani, miután a mozikból kikerül.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr912300717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása