Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Diesel akciózik, Reno maffiafőnököt játszik

2010.09.16. 21:32 koimbra 1 komment

Négy új filmet érkezett ma a mozikba.

Babylon A.D.: Két éve mutatták be a Vin Diesel főszereplésével készült filmet, a produkció körül sok bolt a balhé, végül megbukott az alkotás, hozzánk csak most ért ide. Diesel egy zsoldost alakít, akinek új megbizatása szerint egy nőt kell elkísérnie Oroszországból Kínába, ám útjuk nem telik békésen. Mathieu Kassovitz rendezésében még feltűnik Mark Strong, Michelle Yeoh és Mélanie Thierry is.

 

Kövéren szép az élet (Gordos): 2009-es spanyol vígjáték. (Egy fogyókúrás csoportterápián találkozik néhány látszólag hasonló, de közelebbről nézve nagyon is különböző problémával küszködő ember. A csoport vezetője és annak állapotos felesége akár mintapéldája lehetne a tökéletes, egészséges párnak, a néző azonban elbizonytalanodik: ki tudja önerőből megoldani a problémáit? Ki is boldogtalan igazán? (port).

 

A belső kör (Le premier cercle): Francia-olasz thriller Laurent Tuel  rendezésében. A Malakian gengsztercsalád irányítja Dél-Franciaország alvilágát. A vezető fiának azonban nem tetszik ez a helyzet és új életet szeretne kezdeni. Szerelmével lépne le a "belső körből". A főszerepet Jean Reno játssza.

 

Örökifjak (Young@Heart): 2007-es zenés dokumentumfilm. A Young at Heart csapat tagjai nem mai gyerekek már, legtöbbjük már 80 éves is elmúlt, James Browntól kezdve Sonic Youthig mindenféle dalt előadnak.


Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1002301658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.09.18. 23:55:31

A Babylont már láttam. Hát erősen felejthető Vin film.
süti beállítások módosítása