Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sólyomszem nem olyan göncöt fog hordani, mint a képregényben

2010.09.16. 11:27 koimbra Szólj hozzá!

A Marvel képregényekben Sólyomszem folyton kékes-lilás ruházatban szaladgált, a karaktert Jeremy Renner fogja megformálni a Bosszú Angyalai mozifilmben és az MTV-nek elmondta, hogy senki ne számítson arra, hogy úgy fog kinézni a figura, mint rajzolt formájában. Tehát nem lesz maszkja és sokkal inkább valósághű cuccot fog viselni. (Vajon Ultimate világbeli kinézete lesz?) Feltették azt a kérdést is, hogy Fekete Özveggyel össze fog-e jönni, a válasz az volt, hogy elképzelhető, de előbb még csak csapattársként kezdik.

Sólyomszem nem rendelkezik szuperképességgel, saját maga által készített nyilakkal van felszerelve és kiváló céllövő lévén mindig eltalálja azt a pontot, amelyet szeretne.


Címkék: miújság bosszú angyalai

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122300058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása