Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Voltron vázlatok

2010.09.16. 20:43 koimbra 4 komment

Tervezgetik a Voltron mozifilmet, azonban legutóbb nem hallhattunk túl bíztató híreket a projekt háza tájáról. Az első hibát akkor vétették, mikor Justin Marks-ra, a The Legend of Chun-Li írójára bízták rá a forgatókönyvet, aki le is szállította az irományát, ám azzal a stúdió enyhén szólva sem volt megelégedve, ezután Mark Gordon producer is elhagyta a fedélzetet. Ezután John Davis kezdhette elölről a szkriptet és Max Makowski, az Egy utolsó tánc direktorára bízták a rendezői feladatokat. Davis forgatókönyve megint csak nem nyerte el a stúdió tetszését és kivágták az ablakon, Makowskit pedig kirúgták. Jelenleg Thomas Donnelly és Joshua Oppenheimer (Szahara, az új Conan) írják a történetet és a Joblo két vázlatot közzé is tett, amely talán annak a jele, hogy eddig fejesek teljesen elégedettek az új forgatókönyvvel. A Voltron eredetileg egy animációs sorozat volt és egy öt fős csapat állt a középpontban, akik robot oroszlánokat irányítottak, amivel megvédték a városokat és a világokat.

Címkék: concept art voltron

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72301528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.09.16. 20:46:55

Megint a 80-as években érzem magam. Voltron, Megatron, Tron - a film.

mr.rogers 2010.09.17. 10:13:42

öhhh ez olyan mint a Power Rangers??

countrypecos 2010.09.17. 10:18:48

@mr.rogers: Igen, hasonló, de ez nem élőszereplős volt. Nekem gyerekként tetszett, most is megnézném. :P Ezen a vázlaton tetszik az óriás robot. Külön is rendben van az oroszlán.

A nép fia 2010.09.17. 10:48:30

Először is egy egész estés rajzfilm volt belőle, aztán a sorozat, aztán egy újabb sorozat, ahol nem 5, hanem 7-8 gép is egymásba kapcsolódott, de azok már nem robot oroszlánok voltak, hanem járművek.

Kisgyerekként imádtam, de pár hete újra megnéztem, és elég... limonádé. Remélem, a film sztorija komolyabb/komorabb lesz.
süti beállítások módosítása