Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reeves-t még mindig érdekli a Bill & Ted folytatása

2010.09.18. 18:42 koimbra 4 komment

Keanu Reeves és Alex Winter két Bill & Ted filmben játszottak, a második rész 1991-ben került a mozikba. Az utóbbi időkben egyre gyakrabban emlegetik, hogy kellene még egy felvonás a két időutazó srác kalandjaiból, de eddig még nem sok előrelépés történt az ügyben. Reeves az MTV-nek adott interjúban elmondta, hogy "Meg fogjuk próbálni és meglátjuk, hogy tudnak-e írni valami érdekes forgatókönyvet. Szeretném újra eljátszani a szerepet, jó lenne újra Alexszel, Chrisszel és Eddel dolgozni ismét. " Reeves hozzátette, hogy találkozott már néhány emberrel, akik megmutatták a gyerekeiknek a filmeket. A szórakoztatás a cél és ha valami értékelhetőt összehoznak, amely megáll a saját lábán, akkor felőle mehet a dolog.


Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr452305572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.09.18. 23:11:28

Vicces hogy Reeves mennyire lecsúszott. A karrierje elején, még pont az volt a problémája, hogy beazonosították a debil karakterével és ezért nem kap szerepet, most meg újra rámenne, mert nem nagyon kap szerepet. Sztem hiba visszamenni ehhez. Reeves nem 20 éves, a film meg a maga idejében is csak 1 hétvégi ökörségnek volt csak jó.

Krumplicukor1987 2010.09.19. 09:50:45

Én örülnék egy Bill és Ted filmnek.
Főleg annak tükrében, hogy az utóbbi években nem jött ki Hollywoodból normális, szórakoztató vígjáték.
Szerintem az első két rész is szórakoztató volt.

suo tempore 2010.09.19. 19:11:06

ki tudja, a Stop Shopnak is a második része lett a jobb, pedig az 10 évvel az első után játszódik, és a karakterek is hozzáöregedtek...hülyének lenni sosem késő

mellesleg Reeves-t mindig szívesen nézegetem ;)

a8zoli 2010.09.20. 18:17:20

meg lehet csinálni hogy elökörködtek 10-15 évet és nem jutottak semmire . kivitelezhető . de mondjuk amúgy se voltam oda eggyik bill és tedért se.
kedves reves ha olvasod csinálj utca királyai 2-őt v. constantine 2-őt esetleg a holtpontnak is lehetne vmi folytatása.
süti beállítások módosítása