Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Mártírok rendezőjének új filmje

2010.09.21. 10:37 koimbra Szólj hozzá!

A Mártírok rendezője, Pascal Laugier következő filmje a The Tall Man lesz, ehhez már sikerült megnyerni Jessica Bielt, a szereposztás azonban csak mostanában indult be igazán, Jodelle Ferland (Tideland) szerződött le a thrillerre és Teach Grant (The Dead Zone), William B. Davis (X-Akták) és Samantha Ferris (Supernatural) csatlakozott a stábhoz.

Laugier régóta dédelgetett álma, hogy megvalósíthassa a filmet, a rendező elmondta, hogy a korai M. Night Shyamalan filmekhez lesz hasonló a produkció: komor, elgondolkodtató, lassan folydogáló alkotást várhatunk, olyan főhőst teremt, akivel a közönség azonosulni tud.   Biel a The Tall Man néven ismert rejtélyes figurát próbálja megtalálni, mivel az alak elrabolta gyerekét.

Címkék: miújság the tall man

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942311987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása