Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Blunt az Engagement Gamesben

2010.09.22. 22:15 koimbra Szólj hozzá!

Emily Blunt lesz a főszereplője az Engagement Games filmnek és három lánytestvér közül fogja alakítani az egyiket, a másik két szerep még nem kelt el. Mindhármukat egyszerre jegyzik el és mindegyikük az édesanyjuk jegygyűrűjét szeretné viselni az esküvőn, ami érthető módon némi civakodást eredményez. Apjuk úgy dönt, hogy egy családi olimpia keretein belül dönti el, hogy kié lehet a gyűrű.

A Playlist információja szerint a forgatókönyvet  Audrey Wauchop és Rachel Specter színésznők körmölték le közösen, eddig még soha nem tettek le az asztalra egyetlen szkriptet sem. Előbbi a Szép kis szakítás (Breaking Upwards), utóbbi pedig Szalagavató (Prom Night) filmben volt látható, nem lenne nagy meglepetés, ha a másik két lánytesót saját maguk formálnák meg. Blunt jelenleg a Salmon Fishing in the Yemen dráma forgatásán vesz részt, ezután elvileg ráér, hisz előjegyzésében jelenleg nem szerepel már produkció.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342316524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása