Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Panetterie játssza a 26 évre ítélt Knoxot a róla készült tévéfilmben

2010.09.22. 12:45 koimbra Szólj hozzá!

2007-ben Amanda Knox meggyilkolta szobatársát Meredith Kerchert, legalábbis ezzel vádolták meg Knoxot, aki nem ismerte be a tettet, állítása szerint semmi köze nem volt az esethez. A homályos részletek ellenére a bíróság tavaly decemberben 26 év letöltendő börtönbüntetést kapott, az esetről itt lehet hosszabban olvasni.

Robert Dornhelm a 2006-ban bemutatott Tízparancsolat (The Ten Commandments) és a 2004-es Spartacus rendezője készíti el az elítélt hölgy életéről szóló filmet, amelyet nem a mozikban, hanem a tévében fognak leadni. A főszereppel kapcsolatban pletyka szinten Lindsay Lohan, Megan Fox és Kristen Stewart neve is felmerült, de végül a Hősök (Heroes) sorozatból megismert Hayden Panettiere fogja játszani Knoxot.

Kercher apjának természetesen nem igazán tetszik a film ötlete, borzasztónak találja, hogy a gyerekének a gyilkosságát ismét eljátsszák.

Címkék: igaz történet miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342315046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása