Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sandra Bullocknak ajánlották fel a Never Forget főszerepét

2010.09.22. 21:38 koimbra Szólj hozzá!

Az Oscar-díjas Sandra Bullockot az utóbbi időben elárasztották szerepajánlatokkal, egyelőre még nem tudni, hogy melyik filmben fog feltűnni, mindenesetre a Never Forget drámával is kapcsolatba hozták. A produkció Robby Kushner 4 évvel ezelőtti dokumentumfilmjén, az On Moral Groundson alapszik, Bullock egy olyan nőt játszhat, aki azért küzd, hogy azokat a Holocaust túlélőket kártalanítsák, akiket egy európai biztosítási cég átvert. Több kritikus megjegyezte A szív bajnokai (Blind Side) után, hogy jobb lenne, ha Bullock ezentúl a drámákat részesítené előnyben, itt a kiváló alkalom, hogy még Oscar-jelölést begyűjtsön.

Bullcok elég nehézkesen dönt mostanában, a The Odd Life of Timothy Green főszerepét is felajánlották neki, később Jennifer Garnert nyerték meg helyette, aztán a Wild Life-hoz is le akarták szerződtetni, ami kapcsán jelenleg Julia Roberts nevét emlegetik. A Gravity sci-fi esetében még nem dőlt el, hogy ki alakíthatja a központi karaktert, Bullock is a jelöltek között van, illetve ismét együtt játszhatna Ryan Reynoldsszal a Most Wantedben és a Rém hangosan és irtó közel filmváltozata is a terítéken van.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122315906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása