Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.09.23. 21:49 koimbra Szólj hozzá!

4 filmre ülhetünk be mától, ebből hármat valószínűleg csak a művészmozikban találunk meg.

Vespa: Magyar dráma, A 12 éves Orsós Lali (Tóth Sándor) kártyán nyer egy csokoládét, amely egy nyerő kupont rejt: a nyeremény egy Vespa motorbicikli. Igen ám, de a motort Budapesten kell átvenni. Lali elindul a beregháti romatelepről a fővárosba, hogy az áhított motor mellett rátaláljon rég nem látott édesapjára is…A mozineten találsz képeket a filmből és portrét a rendezőről.

Turné (Tournée): A francia vígjátékban a televíziós riporter Amerikában akar új életet kezdeni, de Franciaországban köt ki, ahol egy csapathoz csapódik, akik sztriptíz előadásokat tartanak. Mathieu Amalric Cannes-ban a legjobb rendező díját kapta meg, ő játssza a főszerepet is, eredetileg másra akarta bízni, de nem találtak megfelelő személyt a forgatás kezdetéig.

Szeretők (Cosa voglio di più): Olasz dráma egy párról, a férfi folyamatosan jó kedvű és kedvesét folyton ajándékokkal lepi meg. A nő azonban találkozik egy másik férfival, Dominiconak és beleszeret. Dominco viszont családos ember.

Hibrid (Splice): Vincenzo Natalie filmjét két évig dobozban tartották, csak fesztiválokon mutogatták, idén azonban végre a mozikba küldték. Két tudós DNS-ekkel variálnak és sikeresen létrehoznak egy új lényt, akit Drennek neveznek el. Adrien Brody és Sarah Polley játsszák a két főszereplőt. Elanor már írt róla.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr582318962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása