Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lawrence Kasdan újra rendez

2010.09.23. 11:51 koimbra Szólj hozzá!

Lawrence Kasdan régóta nem hallatott már magáról, utoljára 7 évvel ezelőtt tette le az asztalra az Álomcsapdát (Dreamcatcher), amelyet a kritikusok lehúztak, a nézőknek nem tetszett és a kasszáknál sem aratott sikert.  Úgy tűnik, hogy a Darling Companion kedvéért újra belehuppan a rendezői székbe, a forgatókönyvet feleségével, Meggel írta közösen.

Az új filmtervezetéhez sikerült megnyerni Richard Jenkinst, Diane Keatont, Elizabeth Mosst és Kevint Kline-t. Keaton egy olyan nőt játszik, aki sokkal jobban szereti a kutyáját, mint a férjét. Azonban egy nap elutazik Rockies-be egy esküvőre, ahol elveszíti a kutyáját.

Kasdan dirigálta többek között A test melege (Body Heat) erotikus thrillert, a Silverado westernt és a nagyot bukott Wyatt Earpöt is. Igazán kiemelkedő sikert forgatókönyvíróként ért el, a Birodalom visszavág (The Empire Strikes Back), illetve az első Indiana Jones szkriptjéhez volt köze és A több, mint testőrt (The Bodyguard) ő körmölte le.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr522317519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása