Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Polanski Tony-díjas színdarabot adaptál

2010.09.23. 21:59 koimbra 3 komment

Roman Polanskit nem is oly rég szabadon engedték a svájci hatóságok, a hírverés gyakorlatilag egy ingyen reklám volt a rendező új filmjének, A szellemírónak (The Ghost Writer). Polanski azonban nem ült a babérjain, pihent eleget a házi őrizet alatt és Yasmina Reza Laurence Olivier és Tony-díjas színpadi darabjából, Az öldöklés istenéből (God of Carnage) szeretné filmet készíteni, sőt a tervei szerint jövőre már hozzá is látna a forgatáshoz. A forgatókönyvhöz már Svájcban hozzálátott, mostanra pedig a szereplőgárdát is összegyűjtött, Jodie Foster, Kate Winslet, Matt Dillon és Christoph Waltz szerződött le a produkcióba.

A sötét humorú vígjáték két házaspárt állít a középpontba, akik azért ülnek le egymással egy vacsora erejéig, hogy megbeszéljék azt az incidenst, ami nap közben zajlott le. Történt ugyanis, hogy az egyik páros fia kiverte a másik páros gyerekének a két fogát. A beszélgetés civilizáltan indul a felnőttek között, ám hamarosan elszabadul a pokol.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222318913

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Polanski Fostert és Winsletet rendezi 2010.09.24. 10:45:02

A lengyel származású rendező Yasmina Reza és Laurence Olivier Tony-díjas színdarabját, Az öldöklés istenét adaptálja filmvászonra. A szereposztás igen meggyőző: Jodie Foster és Kate Winslet mellett Matt Dillon és Christoph Waltz is leszerződött Roman Pola…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2010.09.24. 09:45:47

Borzalamas darab, olyan kozhelyes kozeposztalyos-nyavalygos dogunalom...ha a vegen tenyleg elszabadulna a pokol es valaki elkezdene oldokolni egy Terence Conran allolampaval azt mondanam, volt valami ertelme, de az egvilagon semmi nem tortenik.

fountain 2010.09.24. 11:45:33

Végre Jodie Foster! *-*
Roman Polanski meg alapból jöhet!
süti beállítások módosítása