Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Beckinsale leszerződött az Underworld 4-re

2010.09.24. 13:34 koimbra 1 komment

Az Underworld franchise egyik darabja sem ért el hatalmas összegeket a box office listákon, de mivel mindegyiket sikerült alacsonyabb büdzséből kihozni, így a franchise hozott pár milliót a stúdió konyhájára. A negyedik felvonást is betervezték, még februárban úgy nézett ki a helyzet, hogy az első két rész rendezője, Len Wiseman fogja dirigálni a filmet és Kate Beckinsale nem fog visszatérni. Ma azonban kiderült, hogy a színésznőt mégis sikerült megnyerni és leszerződött az Underworld 4-re, de Wiseman elhagyta a rendezői pozíciót és csak producerként vesz rész a továbbiakban.

A tervek szerint 2011 márciusában kezdenének hozzá a forgatást, a következő pár hónap alatt bizonyára meglelik a megfelelő direktort.  Egyelőre a történetről nem árultak el semmit, de a sztori úgyis csak ürügyként fog szolgálni ahhoz, hogy a vérfarkasokat és a vámpírokat egymásnak ugrasszák. A forgatókönyvön a Nindzsa gyilkos írója, J. Michael Straczynski ügyködik.

Címkék: underworld miújság sequel underworld 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732320167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boyzndahood 2010.09.24. 14:19:49

Hmmm semmi gondom az underworlddel ,egyszer jó megnézni
süti beállítások módosítása