Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rodriguez és Az aranypolgár

2010.09.27. 22:29 koimbra 3 komment

Mi a fene?! Michelle Rodriguez játssza a főszerepet a Citizen Jane akciófilmben. Eddig még oké, de ez Orson Welles 1941-es klasszikusának, Az aranypolgárnak (Citizen Kane) az akciósított változata (vagy ilyesmi). A hivatalos szinopszis úgy kezdődik, hogy Az aranypolgár 70. évfordulóján foggant az ötlet. Rodriguez egy kegyetlen bérgyilkosnőt játszik, aki meg akarja bosszulni szülei halálát és mindent megtenne Rózsabimbóért. Aham. Van honlapja is a filmnek: http://citizenjanemovie.com/, sőt készült előzetes és egy posztert is közzétettek. Ezek szerint mégsem kamu. Vagy mégis? Egyelőre helyezkedjünk arra az álláspontra, hogy csak egy jó poén.  

Update: A Bleeding Cool oldal úgy tudja, hogy a Blacktino címre hallgató vígjátékhoz készült a trailer, abban lesz látható.


Címkék: trailer poszter miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952328195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.09.27. 22:40:17

:O :O :O
Most omlott össze Rodrigez bálványa a fejemben.

Dejdő 2010.09.27. 23:48:11

Dettó! És egy újabb marhaság, ha igaz a hír! Nem igazán örülök hogy ezzel meggyalázzák az eredeti filmet! Egyszer majd lesz Keresztapa zombi horror is? Vagy mi? Basszus még a végén ötleteket adok.....

borleszk (törölt) 2010.09.28. 07:43:13

jo lesz ez! hallottam hogy rodriguez love-interestjét tugg speedman fogja jàtszani akinek a love-interestje kirk lazarus lesz és a mozi tiszteletére a coma cola kihoz egy uj izu sunaszaftot.

...
süti beállítások módosítása