Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Weaver néhány szót ejt az Avatar 2-ről és a Szellemirtók 3-ról

2010.09.27. 11:46 koimbra Szólj hozzá!

A Collider a You Again vígjáték kapcsán csevegett Sigourney Weaverrel és szóba került az Avatar 2, az Alien és a Szellemirtók 3 is. "Nos, nem igazán beszélhetek az Avatarról (pedig korábban megtette), de hát egy sci-fiben minden lehetséges." - mondta a színésznő, aki még év elején elárulta, hogy valójában benne van a Lelkek fájában.

És az Alien? "Nem, nem hiszem, hogy benne leszek. Úgy gondolom, hogy az Alien napjaimnak már vége, viszont az Avatar jövőm még csak most kezdődik" Weaver egyébként sem lehetett volna benne a Ridley Scott által tervezgetett előzményben, hisz' még jóval azelőtt játszódik, hogy Ripley összefutott volna az űrszörnyekkel.

A Szellemirtókról ezt mondta: "Ivan (Reitman) felhívott és azt mondta, hogy még dolgoznak a forgatókönyvön. Ha nem tudnak összehozni egy jó szkriptet, akkor hagyják a fenébe, de reméljük, hogy nagyszerű lesz."

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr622326587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása