Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film lesz a Hudson folyóra landolt járat esetéből

2010.09.30. 21:37 koimbra 2 komment

2009 január 15-án az 1549-es járat kényszerleszállást hajtott végre a Hudson folyón. A repülőt vezető Chelsey "Sully" Sullenberger kapitány 155 utas életét mentette meg ezzel a manőverrel, a média hamarosan hősként ünnepelte a férfit, szinte már-már szentté avatták. Sully megírta memoárját, amely Highest Duty: My Search for What Relly Matters címen jelent meg idén. Hollywoodnak persze szüksége van hősökre, Frank Marshall és Katleen Kennedy producerek megvették a megfilmesítési jogokat, keresik a megfelelő forgatókönyvírókat és ezzel egy időben szeretnék elérni, hogy valamely nagyobb stúdió is besegítsen a produkció elkészítésében. 

"Kathyt és engem mindig lenyűgöztek azok a történetek, amiben egy átlagos ember hajt végre hihetetlen tetteket. Ez a fickó egy igazi amerikai hős. Ami engem megfogott az az, hogy annak ellenére, hogy az egész negatív, mégis teljesen pozitív végkicsengése van a történetnek. " - mondta Marshall, azt is hozzátette, hogy mindenki azt szeretné, ha olyan ember vezetné a gépét, mint Sully.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr972335726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2010.10.02. 01:56:17

Sablonos a dolog.
Mit lehet rajta 2 órán át bemutatni?
Mennek az emberek, happy minden, majd jön az aksön és akkor ujujjuj. Majd nyernek az emberek. Nem igazán láttam még ilyenekből jó filmet.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.02. 12:47:43

@asz0089: Nézd meg a United 93-as filmet, Paul Greengrass izgalmas filmet hozott össze, annak ellenére, hogy a végkifejlet közismert.
süti beállítások módosítása