Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Raimi és a Függetlenség napja 2.0

2010.09.30. 11:14 koimbra 4 komment

Sam Raimi várja, hogy mikor adják kezébe a Warcraft mozifilm forgatókönyvet, a több millió rajongó pedig arra vár, hogy megnézhesse a filmet. Ebben a nagy várakozásban Raimi más projektek körül is ténykedik, egyrészt a futurisztikus Wyatt Earpöt is szeretné megrendezni, ám ehhez sem mostanában lát hozzá, viszont marad a sci-finé, ugyanis a District 9 egyik producerével, Bill Blockkal közösen próbálják tető alá hozni az EDF (azaz Earth Defence Force) filmet. Andrew Marlowe, Az elnök különgépe (Air Force One) írója és a Castle sorozat producere körmöli le a forgatókönyvet és  a Top Gun, A függetlenség napja (Independence Day) és Az utolsó csillagharcos (The Last Starfighter) keverékeként írták körül.

Az EDF elején egy amerikai katonai akció kudarcba fullad. Egy mentőosztagot küldenek kínai vizekre, ahol egy tengeralattjáró aknával ütközött. Azonban a hajóknak meggyűlik a baja a kínaiakkal, ugyanis a légierejük megtámadja őket. Ám hamarosan mindkét félre tüzelni kezd egy ismeretlen csapat, hamarosan kiderül, hogy három földön kívüli vadászgépről van szó. Az idegenek megsemmisítik a két csapatot, majd a Föld nevezetességeit és katonai támaszpontjait veszik célba, ezt követően pedig egyszerűen eltűnnek. Az akció csak egy teszt volt, az űrlények a Föld védelmi erejére voltak kíváncsiak, mi pedig elbuktunk. Nem sokkal ezután a NASA különös jelekre lesz figyelmes, a közeli galaxisból az eddiginél is nagyobb támadás közeleg és a gépek 10 hónap alatt ideérnek. A világ vezetői ez idő alatt megpróbálnak felállítani egy olyan légierőt és legyártani olyan fegyvereket, amelyekkel fel tudják venni a harcot az agresszorok ellen.

Mivel Raimi csak producerként vesz részt a filmben, a történet hallatán biztosan bekopogtat az ajtaján, majd megkérdezi, hol kell aláírni a szerződést. Esetleg minden eddiginél erősebben próbálja rábeszélni a stúdiót arra, hogy a Függetlenség napja folytatásához adják meg a szükséges büdzsét.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442334222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2010.09.30. 18:00:27

Mintha a ID 2 már ott szerepelne pár hírrel lejjebb skyline néven... :)

a8zoli 2010.09.30. 22:20:56

ha ilyen nehezen jön össze egy folytatás és nem az eredeti rendező-író emmerich-et akarják akkor sztem nem lesz jó.
egy jó folytatáshoz mindig ajánlott az echte gárdát használni amiben csak lehet.sztem,

a8zoli 2010.09.30. 22:22:16

a futurisztikus wyatt erapot meg ugy hívják hogy bravestarr...
www.youtube.com/watch?v=UaMo4k7iG7s
süti beállítások módosítása