Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zemeckis időutazós filmet készít

2010.09.30. 10:11 koimbra 1 komment

Robert Zemeckis ebben az évtizedben ráállt a motion capture filmkészítésre, a Polar Expressz (The Polar Express), Beowulf - Legendák lovagja (Beowulf) és a Karácsonyi ének (A Christmas Carol) irdatlan sokba kerültek és nem termeltek annyit, mint vártak tőlük. A rendező cége, az ImageMovers Digital a Disney szárnyai alatt munkálkodott, ám a stúdió úgy döntött, hogy megválik Zemeckis vállalatától. Az IMD azonban nem húzza le a rolót, ugyanis átköltözik a Warnerhez, mivel ők igényt tartanának a szakértelmükre. Ezen kívül a Warner Zemeckist leszerződtette a Timeless akciófilmre, amely (láss csodát) élőszereplős lesz. A rendező 10 éve nem készített hasonló alkotást, akkor a Számkivetettet tette le az asztalra.

A Timeless forgatókönyvét Mike Thompson írta és most még csak annyit lehet róla tudni, hogy egy nagy költségvetésű időutazós produkció lesz. Úgy tűnik, hogy Zemeckis egy időre hanyagolja a motion capture-t, mivel más produkciókkal is szóba jött a neve, ezek közül az egyik a Superman.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682334098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karbalán 2010.09.30. 13:41:27

Remélem, lesz olyan jó, mint a Vissza a jövőbe! :)
süti beállítások módosítása