Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Halálfutam 2 előzetese

2010.10.03. 02:33 koimbra 3 komment

A Halálfutam (Death Race) 45 millióba került feldolgozása bukott Észak-Amerikában (36 millió dollárt termelt), az összbevétele sem festett túl szépen, a 75 millió dollár azonban arra elég volt, hogy a stúdió igent mondjon egy DVD-n megjelenő folytatás elkészítésére. A filmet nem Paul W. S. Anderson dirigálta, csupán producerként tevékenykedett a háttérben. A forgatókönyvet Tony Giglio írta, míg a rendezői teendőket A tengerészgyalogos 2 (The Marine 2) direktora, Roel Reiné látta el. Luke Goss kapta a főszerepet a Death Race 2-ben, Frankensteint fogja játszani. A figura nem tér vissza a halálból (az első rész elején elhalálozik), előzményfilm lévén még akkor játszódik a produkció, mikor még nem viselte a vasmaszkot, azt mutatják be, hogy miképp került a sittre, onnan pedig hogyan vezetett az útja a veszélyes börtönbeli autóversenybe. Sean Bean  egy bandafőnököt fog megformálni, Frankenstein is az ő parancsait követte, míg börtönbe nem kerül. Ving Rhames karakteréhez köthető majd, hogy engedélyt adnak a Halálfutam „játékokra”. Danny Trejo is látható lesz benne Trejo Goss haverját fogja alakítani, Frederick Koehler, Robin Shou és Tanit Phoenix is feltűnik az alkotásban.

 

Címkék: trailer prequel akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr182340651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2010.10.03. 07:02:31

szomorú hogy az első rész megbukott pedig nagyon jó film.nekem az egyik kedvencem.

a8zoli 2010.10.03. 09:19:15

nekem is nagyon teccet az első rész sztem jó volt. itt meg látom ugyanaz a kiszupeált hajógyárban nyomják mint az elsó + ugyanazokkal a kocsikkal... :( max az új az hogy kiszabadulnak a civilek közé. max az lesz vmi újdonság :(

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.03. 15:56:53

Az első korrekt volt, frankó akciókkal, de a folytatásban nem tetszik a rendező személye. Nekem A tengerészgyalogos nagyon bejött, a második részét ő dirigálta és nézhetetlen produkciót hozott össze.
süti beállítások módosítása