Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Emma Stone-nak ajánlották fel Mary Jane szerepét

2010.10.03. 02:16 koimbra 1 komment

Néhány napja merült fel, hogy Emma Stone a fő esélyes arra, hogy a Pókember rebootban eljátssza Mary Jane-t. A Deadline oldal friss információi szerint a Sony valóban a fiatal színésznőt fogja felkérni, hogy eljátssza vörös hajú lányt a produkcióban és ha minden igaz Stone el fogja vállalni, hiszen ha már többször is egyeztetett a fejesekkel, akkor bizonyára elmondta volna, hogy nem érdekli a film. A stúdió felettébb elégedett lehet a hölgy teljesítményével, a Zombieland horror-vígjáték szépen termelt a kasszáknál és a Könnyű nőcske (Easy A) vígjáték is jól termel, ráadásul most még nem is eget verő a gázsija (pl. az Easy A film össz-vissz 8 millió dollárba került).

Gwen Stacy is benne lesz a filmben, egyelőre még nem dőlt el, hogy kit választanak ki megformálására. Jelenleg Mia Wasikowska és Dianna Agron neve (is) kering a szereppel kapcsolatban.

A Pókembert Marc Webb, az (500) nap nyár rendezője fogja készíteni, a Hálószövőt Andrew Garfield alakíthatja, bemutató 2012 nyarán esedékes.

Címkék: remake pókember miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802340645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2010.10.03. 08:56:37

Nahát, csupa jó hír. Emma Stone szimpatikus Mary Jane lenne, ha pedig Mia Wasikowska játszana Gwen Stacyt, azzal is elégedett lennék. Marc Webbtől nagyon tetszett az 500 nap Nyár, de a Pókember tuti nem olyan indie stílusban készül majd.
süti beállítások módosítása