Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek A dolog előzményéből

2010.10.04. 20:10 koimbra 3 komment

John Carpenter horrorja, A dolog (The Thing) félelmetes, izgalmas és klasszikus alkotás, amely még ma is megállja a helyét. Azonban néhány producerben megfogalmazódott az a gondolat, hogy lehetne egy előzményfilmet készíteni, amely a norvég táborra koncentrálna. Láthatnánk, hogy miképp találtak rá a közelben lezuhant idegen űrhajóra és hogyan alakult ki a káosz a földönkívüli lény feltűnése után. Jövőre, április végén megtudjuk hogyan sikerült a produkció és kiderül, hogy Matthis van Heijningen Jr.-t emlegethetjük-e egy lapon Carpenterrel. A bázison  Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Adewale Akinnuoye-Agbaje és Eric Christian Olsen próbálja majd tartani magát az idegen létforma ellen.

Címkék: képben prequel the thing

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502344916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

proletar 2010.10.04. 21:12:06

létreforma? talán létraforma?!

damoqles 2010.10.04. 22:08:31

Na, ez ilyen előrehaladott állapotban van? Várós, mert/pedig (hirtelen nem is tudom...) Carpenter remake-je és az eredeti novella is a kedvenceim között van.

kotelhuzas 2010.10.05. 20:03:13

ha jól emlékszem, ezt még az X-aktákban is feldolgozták. Ki hitte volna, hogy ismét egy remake lesz... semmi új és jó nincs mostanában
süti beállítások módosítása