Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Idris Elba, mint Penge...vagy Luke Cage?

2010.10.05. 21:50 koimbra Szólj hozzá!

Idris Elba mostanság a képregényfilmeket részesíti előnyben, játszott A vesztesek bosszújában (The Losers), illetve a Thorban is fel fog tűnni, ahol Heimdallt, Asgard egyik védelmezőjét fogja megformálni. A színész a Total Filmnek elárulta, hogy a Thor után is láthatjuk még őt néhány olyan alkotásban, amelyek képregények alapján készülnek, a Marvellel már folynak az egyeztetések ez ügyben, de konkrétumot nem igazán akart elárulni. "Nem mondhatok erről sokat, de annyi biztos, hogy vissza fogok térni. "- fogalmazott Elba. Ez utalhatott akár a Thor folytatására vagy a Bosszú Angyalaira is. Ám nem kellett sok ahhoz, hogy elejtsen egy-két megjegyzést, ami alapján sejthető, hogy mi forog a fejében.

"Nem bánnám, ha személyesen tudnám visszahozni Pengét." A Fénybenjárót Wesley Snipes alakította, az utolsó harmadik rész azonban nem hozta a vártakat a kasszáknál, így nem is igazán erőltették a folytatást, a spin-off-ot - amiben Ryan Reynolds és Jessica Biel játszott volna - is hanyagolták, sorozatot pedig nem nézték sokan. Snipes ugyan mondogatja, hogy akarja a negyedik részt, de elképzelhető, hogy a Marvel inkább Elbát akarja a helyére. A színész hozzátette, hogy Luke Cage eljátszása is elég érdekes lenne. A figura szupererős és sebezhetetlen, annyi biztos, hogy a képregénystúdió szeretne olyan filmet készíteni, ahol Cage áll a középpontban, de még nem találták meg a megfelelő színészt.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr622347822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása