Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nehézsúlyú bokszoló hívta ki Russell Crowe-t egy meccsre

2010.10.05. 13:59 koimbra 3 komment

Russell Crowe-ról úgy hírlik, hogy eléggé be tud dühödni egy forgatás alatt, rendesen ki tudja akasztani kollégáit és a stábot. 2005-ben mutatták be A remény bajnokát (Cinderella Man), a filmben Crowe egy profi bokszolót alakít, felkészülését Mark "The Dominator" De Mori segítette. De Mori valamiért most látta elérkezettnek az időt arra, hogy kihívja az ausztrál színészt egy meccsre. "Csöppet megsértődtem, mialatt edzettem őt arra a bokszolós produkcióra, azt találta mondani, hogy akár profi ökölvívó is válhatna belőle. Szóval csak a móka kedvéért szeretnék kiállni Russell Crowe ellen egy jótékonysági meccsen, majd ezután újra nekiszegezném a kérdést: 'Még mindig úgy gondolja, hogy lehetne profi bokszoló?'"

De Mori menedzsere szerint elég nagy az esélye arra, hogy ügyfele megnyerje a bajnoki övet. A bokszolót jelenleg a 17. legjobbnak számít a világranglistán és tervei között szerepel, hogy jövő nyáron az első hely felé veszi az irányt.

Egyelőre még nem ismeretes, hogy miképp reagált Crowe a kihívásra, az viszont biztos, hogy csak jót tenne neki, ha edzésbe kezdene, mostanában kicsit elhízott, újra formába hozná magát.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12346747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.10.05. 14:10:49

Crowe-nak csak nagy az arca, de legalább neki van is mire. Ez a bokszoló is eléggé képben van, ha csak cirka 5 év múlva hívja ki Crowe-ot...

Dejdő 2010.10.05. 14:58:15

Na akkor hajrá Crowe! "Bunyózz óraszám" :D

countrypecos 2010.10.05. 15:46:05

Én bírom Crowe-t, de azért maradjunk a realitásoknál, a másik fickó abból él, hogy embereket püföl. Crowe meg amatőr szinten űzte a boxolást, ha arra került a sor. Egy kocsmai verekedés azért gondolom nem ugyanaz. Bár a fene sem tudja, sosem verekedtem. :P
Egy ilyen meccset megnéznék, az biztos. :)
süti beállítások módosítása