Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2011-ben indul a Die Hard 5 forgatása

2010.10.06. 13:05 koimbra 4 komment

Irgalmatlanul drága az életed. Vajon megvan már a Die Hard 5 magyar címe? Meddig tudják még csűrni-csavarni a címet? Csak ki kell találni valamit, hisz' Bruce Willis az MTV-nek adott interjúban elárulta, hogy 2011-ben látnak hozzá a forgatáshoz, a forgatókönyv elég jó, ám még van néhány dolog, amit át kell írni, de a sztori elég pörgős lesz.

A történésekről eddig nem árultak el sokat, ami korábban kiderült, hogy ezúttal nem egy helyen vagy városban fognak zajlani az események, ezúttal olyan fenyegetéssel néz szembe John McClane, amely az egész világot érinti.

Címkék: die hard miújság sequel die hard 5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr182350537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.10.06. 13:48:36

Ez az! John bá a Világot menti meg! Utána jöhet az egész Univerzum (Gigantikusan drága az életed) És aztán egy Új Naprendszerben is rendet tehetne (Méggigantikusabban drágán add az életed).
Egyébként várós a film nagyon!

a8zoli 2010.10.06. 16:40:05

die hard öt mikor halsz meg már végre :D

countrypecos 2010.10.06. 22:44:12

XD XD XD Bakker, betegek vagytok! :D
Én is ilyesmiken törtem a fejemet, miközben olvastam a hírt, de látom már megelőztetek. Egyébként igen, nagyjából, tényleg ez lesz, hogy legközelebb már a galaxist menti meg. Szerintem már hagyni kellene. Akkor már indíthatnának Bruce Willis bácsival valami mást is. Szóval maradjon a történet, hogy megmenti a világot, csak a karaktert változtassák meg, ne John M. legyen. Már hiteltelen, szerintem.

tjunior 2010.10.07. 10:21:12

addig fogják csinálni amíg valami irgalmatlan hulladékkal el nem hasalnak, kár lenne mert a 4.rész, bár féltem tőle, de abszolute korrekt lett.
Amúgy ezekből a fokozásokból kihagyták a túlzó fokot úgyhogy az 5.résznek nyugodtan lehetne a Legislegdrágább a zéleted címe
süti beállítások módosítása