Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Superman forgatókönyve kész káosz

2010.10.06. 11:26 koimbra Szólj hozzá!

Tegnap vált hivatalossá, hogy Zack Snyder ülhet bele a Superman rendezői székébe. Előtte Darren Aronofskyt emlegették az Acélemberrel kapcsolatban, úgy hírlik, hogy ő azért nem vállalta el a feladatot, mert David Goyer forgatókönyve olyan volt, mintha kapkodva hozták volna össze és ráfért volna némi csinosítgatás. A Warnernek azonban nem olyasvalakire volt szüksége, aki nem szöszöl hónapokat vagy akár egy évet a szkripttel. A siettség oka, hogy a stúdiónak igyekeznie kell, ha 2012-ben nem mutatják be a filmet, akkor elveszítik a jogokat. Snyder pedig hamarabb fogja repülésre kényszerteni Supermant, mint ahogy azt Aronofsky tette volna, ugyanakkor Snyder is azt mondta, hogy a forgatókönyvet valóban ki kéne pofozni. Christopher Nolan is megszólalhatna az ügyben, ha már mentorként felügyeli a projektet, hallathatná a hangját.

A Superman reboot története a Superman Birthright 12 részes képregénysorozaton alapulna. Clark Kent szabaduszó újságíróként tevékenykedni a 20-as éveiben, utazgat a nagyvilágban jó sztorikat keresgélve. Azonban úgy alakul, hogy akcióba kell lépnie, majd miután elsimította a konfliktust visszatér Smallvile-be, hogy többet megtudjon múltjáról. (A szériáról itt olvashatsz többet, angolul tudók előnyben.) Ezt azonban ne vegyük készpénznek addig, amíg a stúdió hivatalosan meg nem erősíti.

Címkék: superman miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr102350324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása