Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Engedj be! rendezője vezényli le a Ragadozó városokat

2010.10.06. 12:28 koimbra 2 komment

Az Engedj be! (Let the Right One In) direktora, Tomas Alfredson jelenleg az első angol nyelvű filmjét, a Tinker, Tailor, Soldier, Spy készíti, ezután is marad Hollywoodban, ugyanis leszerződött  a Ragadozó városok (Larklight) rendezésére. A produkció Philip Reeve regényein fog alapulni, eddig 5 rész jelentetett meg az író és most körmöli le a hatodikat. A Warner terve az, hogy az első film egy franchise nyitó darabja lesz, a Harry Potter után kell egy másik fantasy széria számukra. A forgatókönyvet, Steve Knight  Eastern Promises - Gyilkos ígéretek írója szedi ráncba.  Pár hónapja még Peter Jackson melegítette a rendezői széket, de ő biztosan nem fog ráérni jó ideig, mivel a Hobbit két részét fogja elkészíteni.

Az első regény tartalma: London újra mozgásba lendül. Otthagyja hatalmas talpnyomát a vadászmezőn, ahol a nagyobb városok kisebbeket hajszolnak, hogy aztán eltüntessék őket feneketlen gyomrukban. Ám a ragadozó város most nagyobb falatra vágyik, minden energiájával egy távoli cél elérésére törekszik, miközben egyre több szóbeszéd járja a MEDUZÁRÓL...
Ide, ebbe a Londonba akar visszajutni Tom és Hester. Előbbi, hogy újra otthon legyen, utóbbi azért, hogy bosszút álljon. Mégis együtt kell működniük, együtt kell átvészelniük életveszélyes helyzeteket, miközben sejtelmük sincs, hogy milyen küldetéssel kerülnek újra a ragadozó nagyváros fedélzetére...(book.hu)

Címkék: miújság könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42350469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.10.07. 02:18:53

Nem "Larklight" (en.wikipedia.org/wiki/Larklight) lesz az, hanem "Mortal Engines" (en.wikipedia.org/wiki/Mortal_Engines_Quartet). A Wikipédia szerint már a 6. könyv is megjelent áprilisban.
(Köszönet a blogért!)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.07. 11:31:04

A külföldi híroldalak szerint a Larklight lesz.:)
süti beállítások módosítása