Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Raimi az Óz filmet készíti el legközelebb

2010.10.06. 21:17 koimbra Szólj hozzá!

Eddig nem tudhattuk, hogy Sam Raimi melyik filmhez lát hozzá legközelebb, ám nagyon úgy tűnik, hogy az Oz the Great and Powerful lesz az, amit meg fog rendezni. A forgatókönyvet David Lindsay-Abaire, a Robotok (Robots) és a Tintaszív (Inkheart) írója dolgozza át, a történet azt meséli el, hogy Óz miképp került át Kansasból a másik világba. A főszereplő pedig Robert Downey Jr. lesz, aki még nem írta alá a szerződést, de állítólag ez is hamarosan megtörténik. 2011-ben indul a forgatás, pontos dátumot nem tudni, de valószínű, hogy csak az év második felében kezdenek hozzá, Downey Jr. ugyanis csak akkor fog ráérni (előtte le kell tudnia a Sherlock Holmes 2-őt, a Bosszú Angyalait és a Gravityt).

A Warcraft filmre várók ezzel biztosak lehetnek abban, hogy a produkciót nem fogják látni 2012-be (se), ugyanis a projekt háza tájáról eddig nem érkezett új hír és Raimi hamarosan. az Óz film előkészületeivel lesz elfoglalva. A jövőben játszódó Wyatt Earp filmre, az Earp: Saint for Sinnersre is várni kell.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr212351711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása