Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A következő Narnia 3 előzetes

2010.10.07. 19:25 koimbra 3 komment

Decemberben kiderül, hogy sikerült e új életet lehelni a Narnia franchise-ba vagy a Disney után a Fox stúdió sem kér többet ebből a világból. Az első két részben megismert szereplők visszatérnek, akik ezúttal egy festmény segítségével jutnak át előző kalandozásaik színhelyére, pont Caspian herceg hajója mellé kerülnek. A produkciót Michael Apted, A világ nem elég (The World is Not Enough) és az Enigma rendezője készítette.

Címkék: trailer narnia könyvből film narnia 3 fantasyelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362354471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.10.07. 19:59:25

VÉÉÉGREEE!
Láthatólag nagyon átszabták a könyvet, és ez csak az előnyére vált.
Mindenképp nézős 3D-ben, amit szívből remélek, hogy nem rontanak el.
Ez végre igazi fantasy lesz! A második rész ugyan jó volt egy kalandfilmnek, de némileg hiányzott belőle az igazi spiritusz, valami plusz. Ebben ott lesz, már most látom.

Bár a gyerekek felnőttek, így több rész nemigen készül, biztos vagyok benne, hogy méltó lezárása lesz a trilógiának, és kerekké válik a történet.

Mese92 2010.10.08. 08:13:21

Minden előzetes után egyre jobbnak érzem a Narnia 3. részét. Könyvben elég gyakran leült a történet, de a film verzióban nagyon bizakodom.

Én titkon abban reménykedem, hogy talán az Ezüst Trónt is megfilmesítik, mert az nagyon nyomasztó és sötét mese. (Hátha valaki nem tudná, az a Narnia krónika 6. része)

A nép fia 2010.10.08. 11:26:59

@Mese92: Sajnos nem látok esélyt arra, hogy ezek is megfilmesítésre kerüljenek.
süti beállítások módosítása