Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Burns és Rodriguez a Man on a Ledgbe-ben

2010.10.07. 16:58 koimbra Szólj hozzá!

Még idén leforgatják a Man on a Ledge thrillert, Sam Worthingon aztán gyorsan fejest is ugrik A titánok harca folytatásának (Clash of the Titans 2) a forgatásába. A produkcióhoz eddig rajta kívül Jamie Bellt, Anthony Mackiet és Elizabeth Bankst sikerült megnyerni, ám most Edward Burns és Genesis Rodriguez (a Doña Bárbara és a Törtetők sorozatban domborított) is leszerződött.

Worthington egy zsarut játszik, akit lecsuknak, de apja temetésére kiengedik, a férfi azonban felmegy egy hotel tetejére és azzal fenyegetőzik, hogy leugrik. Ez azonban csak elterelés, míg a rend őrei rá koncentrálnak, addig a hotellel szemközt lévő üzletet kirabolják. Worthington karakterének az öccsét Bell, míg volt partnerét Mackie játssza, Banks a közvetítő lesz. Burns egy másik tárgyalótisztet játszik, Rodriguez pedig Bell barátnőjét alakítja.

Címkék: miúság man on a ledge

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142354158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása