Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz az idei Oscar-díjas idegennyelvű filmből

2010.10.07. 12:08 koimbra 4 komment

Az idei Oscar ceremónián a legjobb idegen nyelvű film kategóriában nagy meglepetésre az argentín - spanyol Szemekbe zárt titkoknak (The Secret in Their Eyes)  ítélték oda a díjat, pedig A próféta (A Prophet) és A fehér szalag (The White Ribbon) alkotások közül várták a nyertest. Ekkor már sejthető volt, hogy nem kell sokat várni arra, hogy Hollywoodban elkészüljön a feldolgozás. Hónapok teltek el az Oscar óta, a bejelentést csak most tették meg. A jogokat a Warner szerezte meg és máris kerítettek rendezőt az élére. Billy Ray,  A hazugsággyáros (Shattered Glass) és Az elveszett jelentés (Breach) direktora fogja levezényelni a filmet, az eredeti film rendezőjét, Juan Jose Campanellát is felkérték, hogy vegyen részt a projektben producerként.

Az original mű főhőse Benjamin, a törvényszéki nyomozótiszt volt, aki nyugdíjba vonulása után úgy dönt, hogy regényt ír egy 25 évvel ezelőtti esetről, ahol az áldozatot megerőszakolták és megölték. Az ügyet nem sikerült megoldani és ez Benjamint azóta sem hagyja nyugodni. Elgondolását megosztja egy szépséges bírónővel, aki korábban kollégája volt és titkon gyengéd érzelmeket táplál iránta. A férfi felidézi a régi nyomozást és a nyomok alapján újra vizsgálódni kezd.

Címkék: remake miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12352857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lük 2010.10.07. 15:46:08

Szerintem argentin de ebből nem csinálunk vitát:)

Kit_Kat 2010.10.07. 16:02:37

Valóban argentín, és de jó, hogy ezt is el fogják cseszni egy hülye remake-el, grr.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.07. 16:28:06

Argentín-spanyol:) Gondoltam, hogy csak a spanyolt írom, de akkor legyen argentín:)

nikodémus 2010.10.07. 22:09:09

Az eredeti film jó volt, fölösleges újrázni...
süti beállítások módosítása