Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruise átíratja a Flying Tigers forgatókönyvét

2010.10.08. 11:59 koimbra 1 komment

Régóta pletykálják, hogy Tom Cruise újra vadászgépbe pattan és megcsinálja a nagy sikerű Top Gun második részét. Egyáltalán nem biztos, hogy ebből lesz valami, de ez nem jelenti azt, hogy a színész ne radírozhatná le az égről az ellenséges gépeket, ugyanis ő alakítaná a második világháborúban játszódó Flying Tigers főhősét. A projekt forgatókönyvén Christopher McQuarrie és Mason Alley dolgozott, Cruise azonban Kirk Ellist kérte fel arra, hogy rázza gatyába a szkriptet.

A cselekmény még abban az időben fog zajlani, mikor az USA nem lépett be a háborúba. Néhány amerikai pilóta azonban önként csatlakozik a kínai légierőhöz és segítenek a japán pilóták megtizedelésében. A Flyboys - Égi lovagok története is hasonló volt, ahol szintén bátor amerikaik segítettek a franciáknak megtisztítani a légteret a németektől (nagy bukta volt).

A forgatás kezdete még nem ismert, John Woo neve keringett egy időben a film körül, neki köszönheti Cruise élete egyik legnagyobb kasszasikerét (Mission Impossible 2), de valószínű, hogy ő már nem érdekelt a tervezetben.

Címkék: miújság flying tigers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82355980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.10.08. 15:58:23

Ha az emberek erre a filmjére se mennek el mert "Tom Cruise fuu szcientólógia,lökött,barom stb." akkor tényleg nagyon a végét járja szegény és nem kíváncsiak rá, csak Én! Szeretem a filmjeit,és elmegyek a moziba....mennék erre is!
süti beállítások módosítása