Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Michel Gondry videoklipje

2010.10.08. 11:21 FayeFaye 3 komment

 

Színészek énekelnek, music video rendezők nagyfilmeket csinálnak és már Martin Scorsese is parfümöt árul. Ezúttal Michel Gondry készített egy zenei videót Mia Doi Todd "Open Your Heart" c. számához. Szerintem olyan, mint egy Sony Bravia reklám...

 

Címkék: michel gondry

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442355919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eszpee · http://bp.underground.hu 2010.10.08. 13:45:17

Nem értem a bevezetőt, Gondry sokkal előbb volt nagyon felkapott videókliprendező, mint filmrendező. Nézz utána, elképesztően jó videói vannak, szerintem sokkal jobbak is, mint a filmjei.

balazsman 2010.10.08. 15:06:45

Gondry eleve videoklipes volt, csak a 90-es évek végén a videóról mozira áthajózó rendezők hulláma során lett 'rendes' filmes... Björk, Chemical Brothers és Daft Punk videókat készített többek között.
annyira a legnagyobb videoklipes rendezők között van, hogy a "Work of Director" sorozatba is bekerült, egy teljes dvd válogatás van munkáiból.

amúgy ezzel a videóval azt sejteti, hogy előszeretettel készít klipet idegesítő számokhoz. (mondjuk én szeretem Björköt, de ez a csaj nem jön be)

mr. 2010.10.08. 15:11:04

@eszpee: Teljesen jogos. Ráadásul nem is mai a klipsz.
süti beállítások módosítása