Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fincher A tetovált lány főszereplőjének a kiválasztásáról

2010.10.11. 21:25 koimbra 1 komment

Rengeteg színésznő szóba jött A tetovált lány amerikai feldolgozának a főszerepére, még a svéd verzióban látott Noomi Rapace-t is megkörnyékezték, sőt  Yo-Landi Vi$$er dél-afrikai rappert is meghallgatták, míg végül a Rémálom az Elm utcában remake-ben megismert Rooney Marát szerződtették le a produkcióba. A forgatás már zajlik, a rendező David Fincher pedig ejtett néhány szót a szereplőválogatásról.

"Megnéztünk mindenkit. Tudom, hogy rengeteg szarság kering ezzel kapcsolatban, a:) azt se tudom, hogy valójában mit szeretnék, b:) már van elképzelésem, hogy mit akarok és csak kínzom az embereket. Na ezek egyike se igaz. Igen nehéz dolgunk volt megtalálni a megfelelő színésznőt, mivel az illetőt egyfajta titokzatosságnak kellett körbe lengenie, ráadásul olyasvalaki kellett, akivel működne is a film. Mara pedig nagyszerű választás volt. "-  mondta Fincher, majd folytatta - "Képes keményen dolgozni, az elé tett szövegeket is képes értelmezni, ráadásul a körülötte zajló dolgokkal is tisztában van. " - hozzátette, hogy először eszébe se jutott Mara, a producer vetette fel az ötletet, majd megnézték a róla készült anyagokat, kezdve a bemutatkozó videójától kezdve A közösségi háló meghallgatásán készült felvétellel bezárólag. Fincher szerint Mara nem csak rendkívül eszes, de a kamera is szereti őt, majd a színésznőt Audrey Hepburnhöz hasonlította.

Címkék: remake miújság könyvből film a tetovált lány

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr902363130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.10.11. 21:28:52

Tetszik amit nyilatkozott a színésznőről kivéve az utolsó mondata,Audrey Hepburnhöz senkit nem szabad hasonlítani,a nyomába sem érhet soha senki:) De lehet Fincher egy jó remaket tesz le az asztalra!
süti beállítások módosítása