Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Samuel Bayer filmesíti meg a Tumort

2010.10.13. 17:28 koimbra 2 komment

Samuel Bayer kliprendező is megtalálta az útját-módját, hogy bekerüljön Hollywoodba, a Rémálom az Elm utcában (A Nightmare on the Elm Street) feldolgozásával tette le névjegyét az Álomgyárban, ami korrekt eredményt ért el a kasszáknál. Bayer nem tér vissza a zenei videók világába, hanem további filmek rendezésével kacérkodik. Ő fogja megfilmesíteni a Joshua Hale Fialkov és Noel Tuazon képregényét, a Tumort.

A grafikus novella főhőse Frank Armstrong, egy idős és kiégett magánnyomozó, akinek agytumorával  nem tudnak kezdeni semmit az orvosok. A tumor néha azt eredményezi, hogy Armstrong olykor hallucinálni kezd. Egy drogkartell vezetője keresi fel és bízza meg azzal, hogy találja meg elveszett lányát. Ám a daganat miatt érzékei néha cserben hagyják és a képzelgések miatt nem mindig van tisztában a körülötte zajló eseményekkel.  Nem tudja meddig húzhatja, hogy mindenképpen meg akarja oldani a rá bízott feladatot, ugyanis úgy érzi, hogy megnyugodna háborgó lelke, feleségét nem volt képes megvédeni évekkel ezelőtt, ezzel tenné helyre magában a dolgokat

A képregényhez készült egy előzetes is, ezt alább megnézheted.


Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr242369138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2010.10.13. 19:26:32

Hát nemtom... egy képregénynél a sztori bőven számít annyit, mint a rajz (a képregények írói híresebbek, mint a rajzolók - ha nem ugyanaz a kettő)
Szóval ha ez tényleg egy sikeres képregény, akkor igencsak jó sztorija kell hogy legyen, mert a rajzok stílustalan fostalicskák így a trailer alapján.

vrango 2010.10.14. 08:19:17

@Rorschach:
A képregény kivitele tényleg vacak (a "trailer" alapján), de ha jól értem, ez élőszereplős film lesz...
A sztori viszont tetszik, bár lehet, hogy a szinopszis kicsit túlfényezi...
Majd elválik.
süti beállítások módosítása