Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Banderas, Pinto, Strong és a fekete arany

2010.10.14. 11:53 koimbra 3 komment

A Warner és az Universal összefogott, hogy közösen hozzák tető alá a Black Gold drámát, aminek középpontjában az olaj fog állni. A produkciót az Ellenség a kapuknál (Enemy at the Gates) és a Hét év Tibetben (Seven Years in Tibet) rendezője Jean-Jacques Annaud vezényelheti le. A Gettó milliomossal hírnevet szerzett Freida Pinto, az örökké csak negatív figurákat játszó Mark Strong és a mostanában nem túl szerencsésen szerepeket választó Antonio Banderas szerződött le a filmre, amelynek forgatókönyvét Menno Meyjes vetette papírra, aki korábban  Bíborszín  (The Color People)  szkriptjét tette le az asztalra.

Az eredetileg Black Thirst címre hallgató projekt forgatásához még ebben a hónapban látnak hozzá Tunéziában és a tervek szerint 2011 decemberében be is mutatnék a kész művet. A történetben a 30-as években olajra bukkannak, ami után az arab vezetők mindegyike megpróbálja rátenni a kezét a fekete aranyra, ráadásul az amerikaiak is felbukkannak. Ám jön egy fiatal és erőteljes vezető, aki kibékíti egymással a haragvó törzseket.

Az utolsó olajjal foglalkozó alkotás, ami említésre méltó a Vérző olaj (There Will Be Blood) volt, Daniel Day-Lewis kiválóan formálta meg benne a főszereplőt.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982370935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.10.14. 16:46:10

Ezek szerint Banderas Ibn után ismét arab herceget játszik? :D

nickdundee 2010.10.15. 22:36:48

Menno Meyjes nem a Nap Birodalmát írta ha jól vagyok értesülve-de az is lehet, hogy nem-szóval a Bíborszín adaptációját vetette papírra anno, meg Az Utolsó Kereszteslovag story-ját, A Nap Birodalmát Tom Stoppard írta.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.16. 11:59:29

@nickdundee: Köze volt hozzá, de nem tüntették fel a stáblistán.
süti beállítások módosítása